Фотофакт. Полтавські водії підтримують збірну України з футболу

Спорт
15 червня 2012 о 18:091021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фотофакт. Полтавські водії підтримують збірну України з футболу
Полтавці підтримують збірну України з футболу-водії їздять містом з національним прапором.У Полтаві фани-автомобілісти їздять містом з національним прапором.


Кілька днів у Полтаві можна помітити чотириколісні транспортні засоби, які пересуваються містом з жовто-блакитним прапором. Щодня явище набуває більшого масштабу. Як з'ясувалося, власники патріотичних автівок таким чином підтримують збірну України з футболу, яка змагається на турнірі Євро-2012.

- Вболіваю за національну команду, вирішив підтримати хлопців. Подобається, як грає Воронін та Тимощук. Сподіваюсь, що українська збірна вийде з групи та дійде до фіналу, - розповів «Колу» таксист Сергій, який теж на автомобіль почепив жовто-блакитний прапор.



Чи допоможе гравцям футбольної збірної така підтримка полтавців перемогти увечері збірну Франції, буде відомо близько 21.00. Однак якщо сьогодні не пощастить і не вдасться обіграти Англію, а відтак Україна вилетить з групи, Сергій прапор з машини знімить. Футбольні фани, зазвичай, не хочуть миритися з поразкою улюбленої команди.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter