Мамай та Любов Успенська привітали медиків з професійним святом (фоторепотраж)

Фото
16 червня 2012 о 16:162118 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамай та Любов Успенська привітали медиків з професійним святом (фоторепотраж)
Любов Успенська15 червня, в ПД «Листопад» міська та обласна влада зібрала медичних працівників Полтави та області аби привітати  зі святом.


Розпочалася концертна програма із музичного слайдшоу, присвяченого лікарській справі. Після цього відкрились куліси і на сцені зазвучали ударної мелодії вже відомих у Полтаві «Живих барабанів». Пограли вони хвилин зо п’ять, а потімдо слова запросили мера, заступника голови облдержадміністрації та лідерів однієї з громадських організацій міста. Після вітальних слів розпочалася півторигодинна роздача подарунків. Гроші, квартири, автомобілі, комп’ютери, пральні машини, кухонні комбайни все це та багато іншого вручали медичним закладам та їхнім працівникам особисто.



- Царство небесне, Анатолію Тихоновичу Кукобі, і дякую йому за цей чудовий зал. Але він трохи малуватий для нас всіх. Тому свято до дня медика розподілено на два дні. Сьогодні ми роздали рівно половину подарунків. Завтра продовжимо. І, мабуть, найголовніший подарунок від міськради та облдержадміністрації через п’ять хвилин вийде на сцену.

Звичайно, ним стала Любов Успенська, яка заспівала «вживу» для майже повного залу «Листопада». Майже повний, це тому що багато хто послухавши одну-дві пісні «королеви шансону» побіг додому дивится матч між збірною України та Франції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter