Фотофакт. У центрі Полтави працюють не усі фонтани

Ситуація
24 червня 2012 о 18:151123 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фотофакт. У центрі Полтави працюють не усі фонтани
Ось так без струменів води стоїть фонтан у центрі Полтави. Воду у спорудах хоча й вмикають  на три дні, але не усюди.


На відміну від свого колеги у парку «Перемога, у непрацюючому стані кілька днів  перебуває фонтан, що у парку «Сонячному». Вода зеленого кольору зі сміттям тут лише вкриває дно. Не краще виглядає фонтан, що у «Студентському» парку. Струмені води у ньому під низьким тиском, тому ледь-ледь піднімаються вгору.



Нагадаємо, у минулому році робота полтавських фонтанів була під загрозою через борги за їх обслуговування перед «Полтававодоканалом». Згодом міська влада цю ситуацію виправила, але вирішила економити – вмикати воду в спорудах лише у п’ятницю та вихідні.

Одна із версій зупинки роботи фонтану в парку «Сонячному» – його реконструкція. Кілька тижнів тому біля споруди журналіст помітила двох чоловіків із кресленнями у руках, які робили якісь виміри. Можливо, через деякий час цей фонтан запрацює з новою потужністю. До речі, відсутність води в міських фонтанах не лише засмучує людей, а й призводить до загибелі птахів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter