Волонтери зі знанням англійської мови під час Євро-2012 у Полтаві не знадобилися

Новини
29 червня 2012 о 17:401243 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото xvatit.com Володіння англійською мовою бажаючих задарма попрацювати так і не стало у пригоді місту під час Євро-2012.
85 англомовних полтавців виявили бажання безкоштовно попрацювати у ролі перекладачів задля іміджу міста. Попри відсутність волонтерів зі знанням англійської на вокзалах та у музеях, послуги цих добровольців у Полтаві не знадобились. Лише 15 чоловік, переважно студентів, влаштували працювати у «Туристичному центрі» Краєзнавчого музею, що відкрили напередодні Євро-2012. Решту охочих так нікуди й не задіяли.

- У чергуванні англомовних волонтерів на полтавських вокзалах немає потреби. Якщо турист захоче придбати квиток, на кожній автостанції є телефонний номер «Туристичного центру». Він може зателефонувати туди та попросити про допомогу (До речі, центр працює з 9.00 до 17.00, крім середи. Виходить, вночі іноземець вибратися з Полтави нікуди не зможе – прим. автора). Музеї також на 100% забезпечені аудіо гідами та екскурсоводами зі знанням іноземних мов, - прокоментувала Лариса Оніщук, начальник відділу з питань туризму і курортів Полтавської облдержадміністрації.

Натомість раніше у відділі зазначали, що у Полтаві недобір волонтерів на час Євро-2012.

У міліцію, ДАІ, медичні заклади волонтерів постачало Головне управління освіти – задарма у ролі перекладачів працювали понад 200 вчителів. Пропонували безкоштовну роботу волонтерами й іншим полтавцям, однак допомагати правоохоронцям обрали більш професійних та досвідчених кандидатів.

До теми:

Пригоди іноземців у Полтаві: як місто зустрічає  закордонних гостей (репортаж)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter