Полтавка за спокусу до віскі та цукерок може отримати 5 років

Новини
2 липня 2012 о 17:051440 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка за спокусу до віскі та цукерок може отримати 5 років
36-річна жінка винесла з магазину віскі та цукерки, не заплативши за них.


Фото з сайту royal-present.com.uaФото з сайту royal-present.com.ua

Подія сталась нещодавно. Полтавка зайшла скупитись до одного із супермаркетів. Серед всіх продуктів жінці припали до душі цукерки "Рошен" та пляшка віскі "Jack Daniels".

Довго не вагаючись, вона приховала товар та вийшла з магазину. Скуштувати викрадене спритниця не встигла, її зупинив правоохоронець.

Нагадуємо, що одного разу полтавця не випускали з супермаркету через ковбасу з лікером

- Цього разу полтавка не встигла відійти далеко від магазину, як натрапила на дільничного інспектора., - розповів Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної міліції. – Він випадково опинився поблизу цього супермаркету. Як стало відомо, раніше ця жінка уже притягувалась до кримінальної відповідальності, теж за крадіжки.

Сума викраденого нею товару становить 280 гривень. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

До теми - У Полтаві під час Євро-2012 пограбували холодильник з пивом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter