У Полтаві пенсіонер ліг під поїзд, аби йому відтяло голову

Новини
2 липня 2012 о 13:221347 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту volynnews.comЗнайшли пенсіонера на залізниці уже мертвого. Як потім  з'ясувалось, при житті чоловік говорив про наміри покінчити із життям.


Нагадуємо, що у Полтаві це не перший випадок самогубства людей похилого віку. До цього 85-річний полтавець стрибнув з мосту на очах у перехожих.

Трагедія на залізниці сталася  на минулих вихідних. Черговому лінійного відділу міліції повідомили, що машиніст електровоза, в’їжджаючи з території Локомотивного депо Полтави, помітив труп. Загиблим був 78-річний житель  Красноярського краю (Росія), який уже рік постійно проживав у Полтаві. Рідні цього чоловіка повідомили про його зникнення у міліцію, коли той пішов  з дому і не повернувся. Та вже згодом їх запросили на упізнання знайденого тіла.

- Спілкуючись із рідними померлого, ми дізнались, що цей чоловік за життя говорив про самогубство,  - розповіла Наталія Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава. - З розмови його доньки ми зрозуміли, що все це могло бути пов’язано зі сімейними проблемами.

Попередня причина смерті дідуся – травматична ампутація голови на рівні шиї. Зі слів експерта, чоловік готувався до смерті, оскільки він ліг біля рельс, підклавши під голову газету.

До теми - У Полтаві чоловік покінчив життя самогубством з другої спроби