Суперпопулярний Hyundai здешевили скасуванням ПДВ на квитки

Гроші
Валентина Зайченко6 липня 2012 о 12:38873 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Скасування ПДВ здешевить поїздки на Hyundai на 16,6% (Фото з repetylo.org.ua)Рада погодилася з пропозицією уряду відмінити ПДВ при продажу квитків у швидкісних поїздах.


Верховна рада погодилася з пропозицією уряду скасувати податок на додану вартість (ПДВ) при продажу квитків у швидкісних поїздах "Інтерсіті +" (Hyundai), що здешевить їх на 16,6%, пише ТСН.


"Кабінет міністрів вчора на своєму засіданні вирішив внести проект закону, пов'язаний із здешевленням вартості перевезень пасажирів поїздами "Інтерсіті плюс" для того, щоб надати пільги з ПДВ і зробити квитки дешевшими. Це буде стимулювати розвиток внутрішніх перевезень", - презентував пропозицію уряду глава фінансового комітету Віталій Хомутиннік в четвер.

За його словами, для прискорення прийняття норми вона включена в законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо Державної податкової служби і у зв'язку з проведенням адміністративної реформи в Україні" (№ 10224), який винесено в четвер на друге читання.

Рада прийняла його в цілому 262 голосами при необхідному мінімумі 226 голосів.

Раніше віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков зазначав, що зі скасуванням ПДВ вартість квитків у другому класі швидкісного поїзда, наприклад, на напрямку Київ-Харків наблизиться до 190 грн, що всього на 25 грн дорожче, ніж вартість квитка в купейний вагон. Він прогнозував, що здешевити квитки вдасться до піку відпусток - до другої половини липня - серпня.

До теми:  Укрзалізниця продовжує експерименти з квитками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter