Ворскла програла свій перший матч (фоторепортаж)

Фото
18 липня 2012 о 00:23833 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ворскла програла свій перший матч (фоторепортаж)
Роман Безус та його невдалий голкіперський досвідНагадаємо, у неділю, 15 липня, ФК "Ворскла" програв ФК "Кривбас" свій перший матч у сезоні 2012-2013 з рахунком 0:1.


Перший домашній матч ворсклян у новому сезоні викликав неабияке пожвавлення у полтавців: глядачів на трибунах було незвично багато. Як від нового тренера, так і від новачків уболівальники чекали лише перемоги. Та, як говорять, не так сталося, як гадалося.

Під час першого тайму і ті, і інші лише пристрілювались до воріт. Право першого удару взяв на себе криворожанин Младлен Бартулович, але точністю він не відзначився. Наші ж почали розгортати активні дії хвилини після десятої: непоганий шанс мав Йован Маркоскі, але м'яч після удару пролетів на перекладиною. У першій половині зустріші більше шансів, аби піти у роздягальню з перевагою хоча б в один м'яч мала, все ж таки, Ворскла. Але у перерві на табло світилися уперті нулі.



Чи то від міцних слів тренера, чи від волі до перемоги, другий тайм обидві команди почали активніше. Особливо близькими до голу були Безус та Янузі. У другій 45-хвилинці Вадим Євтушенко зробив три заміни, та, нажаль, результату вони не дали. А на 85-тій -хвилині сталося зовсім непоправне: за фол останньої надії з поля був вилучений голкіпер зелено-білих Сергій Довганський. На той час ворсляни вже не мали замін, а одже у рамку воріт повинен був ставати хтось із польових. Надіти воротарські рукавички був вимушений Роман Безус. Досвід Романа-воротаря вийшов зовсім невдалим: з подачі кутового, який виконував Олексій Антонов рахунок матчу став 0:1 на користь криворожан. Таким він протримався і до фінального свистка.

- Не можу сказати точно, що конкретно у нас сьогодні не вийшло, - сказав на післяматчевій прес-конференції Вадим Євтушенко - головний тренер ФК "Ворскла". - Скоріше за все, ми просто не змогли чинити постійний опір на команду-суперника.

Наступний свій матч зелено-білі проведуть у Луцьку проти місцевої "Волині".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter