Поки полтавська родина спала, її рятували від пожежі сусіди

Новини
Надія Труш24 липня 2012 о 09:181006 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поки полтавська родина спала, її рятували від пожежі сусіди
Рятувальники врятували двох полтавців з палаючої квартири. Ще 8 людей евакуювали.


фото з сайту ltdaily.infoфото з сайту ltdaily.info

Пожежа сталася вночі, в одному з житлових будинків по вулиці Калініна (Октябрський район міста). Еменесники кажуть – через необережність власника квартири.

Подробиці розповіли у Центрі пропаганди ТУ МНС в Полтавській області.

- Пожежа виникла у квартирі 65-річного полтавця, на першому поверсі 5-поверхівки, - повідомив Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди ТУ МНС в Полтавській області. – Це сталося учора, 23 липня, близько першої години. Вогонь знищив віконну раму, диван, домашнє майно. Виникла пожежа з вини самого власника господаря, через необережне поводження з вогнем під час куріння. У квартирі було троє людей, господар з дружиною та їх гість. Коли виникло полум'я, не помітили, бо спали. Запах горілого та сильне задимлення помітили сусіди, викликали рятувальників. Саме через сильне задимлення довелося евакуювати й сусідів, адже у приміщенні нічим було дихати. Власника квартири та ще одного чоловіка рятувальникам довелося виносити, бо вийти самостійно вони не могли.

Нагадаємо, необережність під час паління часто стає причиною пожеж. Нещодавно у місті двоє чоловіків ледь не залишилися без даху над головою. А через матрац без даху над головою могли залишитися жителі багатоповерхівки.

Господар квартири з опіками ІІ ступеня (30-40%) доставлений до 1-ї міської клінічної лікарні. Його дружині та гостю пощастило більше - вони не постраждали. Їм надали медичну допомогу, однак від госпіталізації до лікарні вони відмовилися.

Також читайте:

У полтавському будинку знову горів ліфт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter