Центр Полтави огородили через вибухівку, якою виявився акумулятор дитячої машини

Новини
6 серпня 2012 о 12:181643 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Центр Полтави огородили через вибухівку, якою виявився акумулятор дитячої машини
Сьогодні, 6 серпня, вулицю Жовтневу біля Головпоштамту огородили через можливе замінування.
"Вибухівкою" виявився акумулятор з дитячої машини. Обставини ситуації з’ясовують слідчі.  Сьогодні після 9-ї години маршрутки та інший транспорт змушені були об’їжджати Центр Полтави, адже територію біля Головпоштамту огородили. Коли на місце події приїхала журналіст, правоохоронці уже знімали стрічки, а транспорт та людей вже пускали на територію. Працівники міліції запевнили, що наразі ситуація в нормі, загрози для життя перехожих немає. Біля сміттєвого ж баку, що недалеко від пішохідного  переходу, лежав металевий пристрій з дротами.

- Сьогодні близько 9.00 до міліції зателефонував чоловік, який викидав сміття до баку, - пояснили у ВЗГ УМВС у Полтавській області. – Він там побачив пакет з дивним пристроєм, схожим на вибухівку. Тому і вирішив про це повідомити правоохоронців. На місце події відразу виїхали працівники НДКЦ (науково-дослідний експертно-криміналістичний центр). Та через декілька хвилин з’ясувалось, що то звичайний акумулятор від дитячої машини.

На запитання, чи не належить акумулятор підприємцям, які в Корпусному парку надають послуги катання на машинках, в міліції відповіли, що всі обставини з’ясовують слідчі. Проте відразу після того, як стало відомо, що за «вибухівка» всіх налякала, міліціонери пішли спілкуватись саме з цими працівниками.

Нагадуємо, що подібні випадки "замінування" в Полтаві останнім часом трапляються досить часто. Так одного разу замінували вулицю Сінну. Згодом полтавських відпочиваючих евакуювали з потягу через нетверезого пасажира

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter