У Полтаві ремонтуватимуть Палац піонерів - витратять 800 тисяч гривень

Новини
Надія Труш10 серпня 2012 о 11:23745 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві ремонтуватимуть Палац піонерів - витратять 800 тисяч гривень
У Полтаві розвалюється Палац дитячої та юнацької творчості, який в народі називають Палац піонерів. 


У Палац піонерів полтавські діти ходять на гурткиУ Палац піонерів полтавські діти ходять на гуртки

Будівля буквально розсипається: балкони руйнуються, штукатурка з них падає. Днями міська рада виділила на Палац 800 тисяч гривень. За ці кошти відремонтують покрівлю та підмостки.

Територію біля будівлі огородили стрічкою, приміщення так виглядає уже кілька місяців. Не ремонтували його через брак коштів. Однак  обіцяють це зробити найближчим часом. Але чи встигнуть закінчити ремонт до початку нового навчального року - не відомо.

- Точну дату, коли розпочнуться ремонтні роботи, наразі сказати не можу, - говорить Алла Сирцова,  завуч Палацу дитячої та юнацької творчості. - Адже зараз лише готують спеціальну документацію для цього. Та все ж сподіваємося, що до 1 вересня встигнемо.

У разі, якщо закінчити вчасно все ж не встигнуть - припиняти роботу гуртків не будуть. Навіть якщо центральний вхід буде зачинений через ремонтні роботи -  дітям це не заважатиме. Мовляв, у будівлі є запасні входи й виходи. У Палаці піонерів кажуть: небезпека для дітей виключена.

До речі, до одного з дитячих садочків міста небезпечно ходити.

Також читайте:

У Полтаві, на мосту, що над залізничними коліями, діряве огороження.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter