На Сорочинському ярмарку борці весь день розважали гостей

Новини
Ніна Король16 серпня 2012 о 18:291489 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Сорочинському ярмарку борці весь день розважали гостей
Чемпіонат області з вільної та греко-римської боротьби відбувся учора безпосередньо на Сорочинському ярмарку.




Чи не весь день борців підтримували ярмаркуючі та артисти, учасники фольклорних колективів. Хоча багатьом було не до боротьби: адже на ярмарок приїхав сам Андрій Шевченко.

Змагалися за звання кращих дорослі (у цьому виді з 16 років). З’їхались на чемпіонат спортсмени з Полтави, Кременчука, Комсомольська, Лубен, Зіньківського, Миргородського районів, Хорольського та Решетилівського. Загалом більше 100 спортсменів.

У вільній та греко-римській боротьбі найсильніших вибирали у 8 основних категоріях та в абсолютній.

Про це розповів Володимир Кочерга, директор ДЮСШ «Авангард» імені І. Шемякіна.

В абсолютній категорії з вільної боротьби звання чемпіона виборов полтавець Дмитро Оніщенко, вихованець спортшколи «Авангард». Другий результат у Тараса Чутя із Зінькова, а третій – у Віталія Макаренка, теж полтавця.

У греко-римській боротьбі чемпіоном став Антон Пушкар, тренер ДЮСШ «Авангард», Степан Бахмут із Кременчука став другим, а Сергій Боженко з Полтави замкнув трійку лідерів.

Управління спорту Полтавщини нагородило призерів грамотами, медалями та кубками.



Окрім того, обласний чемпіонат припав на День народження Володимира Кочерги – заслуженому тренеру СРСР виповнилось 58 років. Він отримав привітання від чиновників управління та навіть колишніх вихованців, таких як Віктор Кікоть, призер чемпіонатів світу, котрий нині живе в Києві.

До того ж, Володимиру Кочерзі вручили відзнаку «Ветеран спорту».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter