У полтавських школах введуть тимчасову заборону на здачу нормативів з фізкультури

Освіта
Надія Труш20 серпня 2012 о 16:001299 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавських школах введуть тимчасову заборону на здачу нормативів з фізкультури
Щоб учні 1-4 класів адаптувалися до фізичних навантажень після літніх канікул, здачу контрольних нормативів з 1 вересня по 1 жовтня заборонять.














фото з сайту ingo.kiev.uaфото з сайту ingo.kiev.ua









Навчальна програма буде вводитися поетапно з 2012-2013 навчального року, починаючи з 1 класу.

Про це повідомила  Марина Крилевець, методист відділу дошкільної, початкової та спеціальної освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М. Остроградського.

- Школярі початкової загальної освіти займатимуться фізичною культурою 4 години на тиждень, - говорить Марина Петрівна, - Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України розроблена та затверджена нова програма з предмету «Фізична культура» для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Цьогоріч буде відновлено тестування учнів за видами (швидкість, витривалість, гнучкість, сила, спритність, швидкісно-силові якості). Нагадаємо, вони були відмінені у 2008 році в зв'язку з трагічними випадками на уроках фізкультури. Також на даний час відмінені заліки з фізкультури та проведення Державного тестування. Кількість контрольних нормативів із випробувань «швидкість» і «витривалість» зменшено.  Зміст уроку та його структура залишаться без змін. Але кількість  годин у розділі «Рухливі та спортивні ігри» буде збільшено.

До теми: полтавські першокласники вчитимуть англійську мову.

Також читайте:

Коли цього року полтавським школярам пролунає Перший дзвоник

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter