У Полтаві суддя «погорів» на хабарі за вирішення квартирної справи

Новини
28 серпня 2012 о 17:271757 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві суддя «погорів» на хабарі за вирішення квартирної справи
Полтавського суддю Ленінського районного суду спіймали «на гарячому», коли той брав гроші за вирішення квартирного питання.








Фото з сайту newsmarket.com.uaФото з сайту newsmarket.com.ua







Сталось це вчора, 27 серпня.

- Затримано на гарячому суддю Ленінського районного суду Полтави працівниками Відділу Генпрокуратури з розслідування злочинів щодо корупційних діянь, - повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України. - Суддя отримав хабар за прийняття рішення про задоволення позовної заяви та визнання права власності за договором дарування квартири №41, що  по вулиці Леніна 59/1 Полтави. Судді обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Суму хабара, яку отримав полтавський суддя, у Генпрокуратурі не назвали. Слідство ще триває. З неофіційних джерел, відомо, що на цього суддю раніше вже надходили скарги. Затримали його на гарячому учора близько 12-ї години.

З працівниками Ленінського районного суду поспілкуватись щодо цього випадку  журналісту не вдалось. Оскільки людини, яка уповноважена це прокоментувати, не було на робочому місці.

Нагадуємо, що того тижня порушили кримінальну справу  проти судді Господарського суду Полтавської області, теж за хабар

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter