Олександр Мамай про звільнення Ігоря Кужика: можливо, це і на краще

Новини
29 серпня 2012 о 19:191644 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Мамай. Фото з архіву. Мер Полтави Олександр Мамай прокоментував «Колу» зміну керівництва телеканалу «Місто».
Раніше він неодноразово висловлював своє невдоволення критикою міської влади, яка лунала в ефірі телеканалу.

Нагадаємо, Ігор Кужик звільнився з посади генерального директора Студії «Місто» за погодженням із засновниками телеканалу. На його місце призначили Олексія Черкаса, якого у ЗМІ називають «протеже» Андрія Веревського.

-  Мені особисто невідомі причини, чому звільнився Ігор Кужик. Я чув, що він пішов з посади за власним бажанням. Єдине, на що я звернув увагу, - критики на адресу міської влади за останній тиждень у ефірі каналу поменшало. Можливо, це і на краще, - відповів Олександр Мамай на запитання журналіста.

«Коло» також поцікавилося думкою Олександра Мамая про призначення Олексія Черкаса замість Ігоря Кужика і чутками про те що, новий генеральний директор телеканалу – це людина Андрія Веревського (Нагадаємо, донька Олександра Мамая Наталія – це дружина двоюрідного брата Андрія Веревського-примітка автора).

-   Андрія Веревського, як і Андрія Матковського, настільки мені відомо, немає у співзасновниках каналу. Тому коментувати ці плітки недоречно. Прізвище нового генерального директора «Черкас» чую вперше з ваших уст, - додав Олександр Мамай.

До теми:

Андрій Матковський: про зміну керівництва "Міста" дізнався від ЗМІ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter