Пожежа в полтавському супермаркеті: думка міліції та полтавців

Топ Новина
29 серпня 2012 о 14:281688 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Пожежа сталася вночі, тому ніхто не постраждавМіліція не розглядає версію підпалу, але якщо будуть ознаки злочину, то розпочнуть слідство.


– На виклик виїздив наряд міліції. Але не для перевірки, бо цим займається МНС, а для охорони громадського порядку, бо зупинка – це громадське місце, – говорить Ганна Масельскас, інспектор прес-центру обласного управління УМВС. – Інформації про те, що міг бути підпал, до нас не надходило. Над встановленням причин займання працює МНС. Якщо все ж таки це підпал, нам повідомлять у обов’язковому порядку і міліція розпочне слідство.

Нагадаємо, в МНС впевнені що пожежа зайнялася через коротке замикання у касовому апараті.

Полтавці ж жалкують, що зручний магазин на зупинці згорів.
– Дуже хочу, щоб на цьому місці зробили теж продуктовий магазин, а ще краще – нехай відремонтують саме цей, – говорить Марк Максимович, пенсіонер. – А то згоріла дитяча бібліотека – вони там магазин килимів склепали. Потім кафе «Коровай» – те ж саме, якась адмінбудівля виросла. Тепер згорів магазин досить зручний, вони в ньому якийсь педікюрний салон зроблять.
– Я ввечері перед закриттям заходила в цей магазин, як виявилося, якраз перед пожежею. Все було добре. Я живу не тут, але коли знаходжуся в цьому районі, то дуже зручно швиденько забігти в магазин, бо він прямо на зупинці, – говорить полтавка Любов. – На жаль, тепер там мабуть довго робитимуть ремонт. Добре, що хоч люди не постраждали.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter