У Полтаві з нагоди свята влада подарувала підприємцям фуршет (фото)

Дозвілля
Надія Труш30 серпня 2012 о 17:301667 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві з нагоди свята влада подарувала підприємцям фуршет (фото)
Урочиста церемонія та вручення грамот з нагоди Дня підприємця пройшла сьогодні у міському Будинку культури.


Фуршет  з нагоди Дня підприємця у ПолтавіФуршет з нагоди Дня підприємця у Полтаві

Вітали підприємців представники міської і обласної ради та гості із Києва. Організований захід з нагоди відзначення у Полтаві Дня підприємця (його святкують в першу неділю вересня).

Приємним сюрпризом та нагодою поспілкуватися для більше ніж сотні підприємців, які прийшли на свято -  був фуршет.

Перед церемонією нагородження у холі Будинку культури для підприємців організували невеликий фуршет, пропонували різні напої та фрукти. Там же можна було послухати виступи полтавських народних колективів.



Очільник міста Олександр Мамай та Олена Адамович, заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації зі сцени вітали підприємців, нагороджували їх почесними грамотами.

Крім того, підприємці отримали у подарунок квіти, деякі – ще й пам'ятні нагрудні знаки. З привітальними словами до присутніх звернулися також заступник директора департаменту дозвільної системи Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Олена Лепіска та голова ради підприємців Юрій Левченко.

Також читайте:

У Полтаві посадили підприємця, що пограбував благодійний фонд допомоги онкологічним хворим

Свідоцтво платника єдиного податку діятиме безстроково