"Укрзалізниця" знизить вартість квитків

Гроші
Валентина Зайченко3 вересня 2012 о 14:47950 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
(Фото з pbase.comЗ 1 вересня вступив у дію календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду в пасажирських поїздах - 1,02, який діятиме до 30 вересня.


Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", пише news.finance.ua

У повідомленні зазначено, що таким чином зменшено вартість проїзду в пасажирських поїздах (в літній період діяв коефіцієнт 1,07).

Під зазначену індексацію підпадають квитки на всі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, в перший, другий і третій класи швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.

Крім того, величина вартості квитка на плацкарти коригується на коефіцієнти за календарними періодами і днями тижня. Так, на четвер і суботу встановлено зниження вартості проїзду на 10% від базової вартості, а на п'ятницю і неділю - підвищення на 10%.

При оформленні квитка на електропоїзди Інтерсіті (+) в напрямку "туди і назад" застосовується знижка у розмірі 10% від вартості проїзду.

З 1 жовтня по 24 грудня буде застосовуватися коефіцієнт індексації 0,93.

Також на ціну квитка буде впливати і день тижня, в який пасажир починає подорож. Ці коефіцієнти також стосуються всіх категорій вагонів, крім електричок.

До теми: Квитки на потяг, придбані через інтернет, не доведеться забирати у касі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter