Автор малюнку на стіні пам'яті зізнався, навіщо він замалював Віктора Цоя

Новини
5 вересня 2012 о 15:041298 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Автор малюнку на стіні пам'яті зізнався, навіщо він замалював Віктора Цоя
У Полтаві нещодавно відкрили стіну пам'яті Віктора Цоя, менш ніж через два тижні її замалювали, журналістам "Кола" вдалося поспілкуватися з автором нового малюнку на цьому місці.
На стіні написаний нікнейм автора, що саме це означає, він не схотів розповідати. (фото: Юрій Петрушевський)На стіні написаний нікнейм автора, що саме це означає, він не схотів розповідати. (фото: Юрій Петрушевський) У Полтаві нещодавно відкрили стіну пам'яті Віктора Цоя, менш ніж через два тижні її замалювали, журналістам "Кола" вдалося поспілкуватися з автором нового малюнку на цьому місці. Ініцатори створення стіни пам'яті Цоя вважають, що автор нового малюнку образився, що музиканта намалювали поверх його графіті. За те і помстився. - На цьому місці дійсно був малюнок, але не мій, а мого товариша, – говорить автор нового графіті (він попросив не називати його ім'я). – Приблизно рік тому я ходив у міську раду і просив там дозвіл, щоб зобразити там щось своє. Заповнив заяву, мені сказали, що можна. Ну я ніякого папірця у підтвердження не брав, сказали можна і все.  Потім в мене не було грошей на фарбу, а коли вже вони були, то не вистачало часу щось намалювати. Через рік, подзвонивши і домовившись зі своїм другом, я прийшов і намалював там все, що хотів. Автор розповів, що в колах райтерів (вуличних художників) прийнято перш ніж замалювувати попередній малюнок, запитати про це автора. – Так не робиться, правда. Вони не запитали мого дозволу,  і я не спитав, - продовжує автор нового малюнку. – Ось так. Той Цой і так довго б там не пробув. Тій стінці уже років п'ять, вона постійна змінюється, ні для кого це не новина. Ні про які концерти я не знав, та мені це і не цікаво. Ці організатори мали попередити і все. А тепер вони починають робити скандал ні з чого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter