На День міста полтавцям запропонували прийти у вишиванках

Дозвілля
11 вересня 2012 о 12:002089 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На День міста полтавцям запропонували прийти у вишиванках
23 вересня, в День міста, у Полтаві проведуть парад вишиванок.  










Фото з сайту cossackland.org.uaФото з сайту cossackland.org.ua









Колона полтавців та гостей міста у вишиванках пройде від Соборного майдану до Театральної площі. Окрім того, цього дня визначать кращу вишиванку.



На День міста полтавців чекають різні заходи. Одним із них стане парад вишиванок. Формування колони розпочнеться на Соборному майдані о 10.30. Стартуватимуть полтавців у вишивках об 11.00.

– Для участі в параді вишиванок «Полтава-вишивана» запрошуємо місцеві підприємства, установи, організації, навчальні заклади та просто жителів і гостей міста, – розповів Анатолій Павленко, начальник відділу в справах сім'ї та реалізації молодіжної політики. – Головна умова – прийти у вишиванці, на якій обов’язково має бути елемент вишивки.

До речі, на  День міста полтавцям обіцяють Потапа та Настю Каменських

На Театральній площі на всіх чекатиме сцена, де презентуватимуть зареєстровані організації, які масово братимуть участь у параді. Окрім того, оголосять переможців кращої вишиванки у 5 номінаціях (для участі в цьому конкурсі потрібно зареєструватись і виставити фото своєї вишиванки на студентському порталі www.studclub.poltava.ua). Також обіцяють концерт, різні конкурси та призи від спонсорів (які саме – тримають в секреті).

Довідка «Коло»: Керівникам установ, які масово захочуть брати участь у параді, потрібно зареєструвати своїх працівників за телефоном 2-57-29, їх будуть презентувати на сцені після параду. Для жителів чи гостей міста достатньо просто одягти вишиванку і прийти на визначений час.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter