Тролейбусники Полтави святкували свій 50-річний ювілей (фото)

Фото
15 вересня 2012 о 11:141555 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Тролейбусники Полтави святкували свій 50-річний ювілей (фото)
Полтавському тролейбусному парку виповнилося 50 років. У Полтаві відзначили 50-річчя з дня заснування в місті тролейбусного парку.
Урочистості відбулися ввечері 13 вересня в МБК.

Фільм про діяльність тролейбусного управління, пісні про тролейбус та слова привітань від керівництва – так почалося святкування півстолітньої дати. Далі перейшли до церемонії нагородження кращих працівників підприємства КП «Полтаваелектроавтотранс». Водії, кондуктори, слюсарі, механіки, електрики, охоронці отримали грамоти та грошові нагороди. Вручав їх мер Полтави Олександр Мамай.



-  У першу чергу хочеться побажати вам сімейного затишку. Коли виходиш з дому на роботу і знаєш, що діти пішли усміхненими до школи, батьки здорові. Тоді тільки з гарним настроєм ідеш на роботу і передаєш цей настрій усій полтавській громаді, - звернувся він до працівників КП «Полтаваелектроавтотранс».

Загалом же тролейбуси Полтави за 50 років свого існування проїхали 280 мільйонів кілометрів та перевезли понад 2 мільярди пасажирів. Цього року подарунком до свята тролейбусному парку мав стати капітальний ремонт контактної мережі тролейбусних ліній, на який у бюджеті Полтави запланували 1 мільйон гривень. Але згодом місто відмовилось від цих планів, розподіливши гроші на інші потреби.

До теми:

Жах полтавських тролейбусів

У Полтаві презентували два оновлених тролейбуси

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter