Азаров прочитав полтавським студентам лекцію про політику та брехню

Фото
Надія Труш22 вересня 2012 о 15:561185 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Азаров прочитав полтавським студентам лекцію про політику та брехню
Микола Азаров у Полтаві прочитав студентам-юристам лекцію.


Прем'єр-міністр Микола Азаров спробував себе у ролі викладачаПрем'єр-міністр Микола Азаров спробував себе у ролі викладача

Сьогодні під час відкриття нового навчального корпусу та гуртожитку Полтавського юридичного інституту Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» прем'єр-міністр прочитав студентам лекцію.

Промову Микола Азаров почав зі спілкування з студентами. Навіть забув про те, що тримає у руках заздалегідь підготовлену тему лекції (про неї згадав лише наприкінці промови, й жартома оголосив, що треба, мовляв, «прочитати нарешті те, що підготували помічники»). Присутні у залі на жарт Азарова відреагували сміхом.

На лекції (вона була російськомовна) Прем'єр-міністр згадав студентам про виборчий процес, зазначив, що зараз багато брехні, обману.

- І це вважається нормальним, - резюмує Азаров. – А якщо неправда сказана впевнено і емоційно, то простій людині у неї важко не повірити й тим більше, перевірити правдивість.

При цьому зазначив: у країні має бути верховенство права. Однак Микола Азаров не лише розповів студентам про проблеми у державі, а й запитував про їх громадянську позицію.



фото Марини Клименко.

З майбутніми юристами поділився правилом:

- Юридичний напрямок у державі повинен бути високоморальним, - сказав Азаров. – Право це та стіна, яка має захищати кожну людину, незалежно від її соціального стану. Саме право повинне бути фундаментом нашого життя.

До теми:

Азаров у Сорочинцях відмовився від покупок Хюндаїв