У Полтаві рекордний торт-фотографію не показали всім глядачам (фото)

Новини
23 вересня 2012 о 15:512506 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві рекордний торт-фотографію не показали всім глядачам (фото)
Рекордний торт-фотографію не побачили всі полтавці, бо його не винесли на сцену, а ведучі не озвучили про його презентацію.
Сьогодні, 23 вересня, полтавські кулінари встановили рекорд України – виготовили 230 кілограмовий тор-фотографію. А потім годували ним полтавців. Проте далеко не всі бажаючі змогли його побачити. Захід відбувався у парку «Перемога».



- Я обурена, я так і не побачила, як він виглядав, - промовила полтавка. - А йти і стояти в тій товкучці я не хочу, обійдусь вже без шматка торту. Тим більш, виявляється, його вже давно розрізали.

Такі враження залишились у декого з полтавців, які прийшли подивитись на великий торт-фотографію, через організацію заходу. Про що далі в матеріалі

Доки кондитери дороблюють торт у наметі, біля нього зібралось чимало охочих подивитись та сфотографувати солодку фотографію Корпусного парку. Але організатори не підпускають до виробу навіть журналістів, щоб не знімали його, доки він не буде повністю готовий.

Десь о 13-й на сцену виходять ведучі, частина полтавців відіходить від місця приготування торту і переключає свою увагу на урочисту частину. Проте хитріші полтавці не полишають намет з тортом, аби не залишитись без свого шматка, не дивлячись на те, що ведучі та організатори кличуть всіх до сцени.

На початку урочистої частини представник Книги рекордів України вітає всіх організаторів, причетних до виготовлення торту. А глядачам пояснюють, що аби розрізати торт, потрібно дочекатись міського голову Олександра Мамая. Ведучі почали відтягувати час - проводять конкурси. Раптом один з ведучих зник зі сцена. Його напарниця  не знає, що вже говорити «голодним» глядачам, які хочуть побачити і скуштувати солодкий рекорд. Вона оголошує мера, а потім перепрошує і викликає одного з організаторів. І саме тут глядачі, які чекали на торт біля сцени, помічають, що дехто серед натовпу їсть торт.

- Дивись, он торт їдять, побігли до торту, його, мабуть, вже роздають, - звучить з-під сцени.

Як потім з’ясувалось, мер  Олександр Мамай розрізав торт прямісінько в наметі, звідки і почали його роздавати. Тому значна частина людей так і не побачила солодку фотографію Корпусного парку, адже на сцені  те, що його відкрили і розрізають, ніхто не озвучив.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter