Гра дублів у Полтаві. Нічия під наглядом Павлова (фото)

Спорт
Валентина Зайченко29 вересня 2012 о 23:52783 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гра дублів у Полтаві. Нічия під наглядом Павлова (фото)
Дублюючі склади «Ворскли» та «Іллічівця» розписали результативну мирову.


Українська Прем’єр -ліга. Першість молодіжних складів. 10-й тур.

29 вересня 2012 року. 15:00. Полтава. Крутий берег. Стадіон «Лтава». +19. 150 глядачів.


Голи: Єременко (29) – Будковський (79, пен).

«Ворскла»: Непогодов, Радченко, Ткачук, Песков, Западня (Ільчиш, 57), Єременко, Скляр (Кравченко, 55), Шмиголь, Рябушко (Яременко, 80), Марусич, Ченбай (Вовченко, 68).

Старший тренер: Володимир Прокопиненко.

«Іллічівець»: Гальчук, Терехов, Резніков, Цюпа, Калінін (Коровиков, 69), Сухоцкий (Приходько, 83), Тищенко, Отрок (Січ, 62), Будковский (Лучик, 89), Ушаков, Кісіль.









Старший тренер: Едуард Хавров

Головною родзинкою футбольного вечора на стадіоні «Лтава» став не так сам матч, як поява на грі колишнього головного тренера «Ворскли», а тепер вже керманича маріупольського "Іллічівця", Миколи Павлова. Хоча Микола Петрович з літа вже не працює тренером полтавського клубу, його в команді добре пам'ятають За самою грою він спостерігав з трибун разом з виконуючим обов’язки тренера «Ворскли» Сергієм Свистуном , генеральним директором полтавського клубу Дмитром Яворским та спортивним директором команди Геннадієм Слюсарем. Незважаючи на те, що тепер спеціалісти працюють в різних командах, їм було про що поговорити.

Що ж стосуються самої гри, то вона не розчарувала. Полтавський та маріупольські клуби показали добротний футбол, за яким було приємно спостерігати.

В першій 45-хвилинці м’ячем більше володіли «ворскляни», які і вийшли вперед в рахунку на 29 хвилині. Рябушко пасом вивів на побачення віч-на-віч з голкіпером гостей Дмитра Єременка, який точним ударом відправив м’яча повз голкіпера «Іллічівця».



Гра могла піти за іншим сценарієм, якби гостям вдалося реалізували свої моменти. На 7 хвилині голкіпер «Ворскли» Непогодов перевів м’яч на кутовий після удару в дотик Бутковського. Наприкінці тайму Філіп мав більш вигідну позицію, проте знову на висоті виявився голкіпер полтавчан.

В другому таймі гра тривала більше в центрі поля. Було багато боротьби, проте обмаль ударів по воротам. Однак свій напевно єдиний справжній момент в другому таймі гості перетворили в забитий м’яч. На 79 хвилині у власному штрафному майданчику м’яч влучив в руку «ворсклянину» Максиму Ільчишу. Головний арбітр без вагань вказав на 11-метрову позначку. Бутковський реалізував пенальті, впевнено розвівши по кутам м’яч та голкіпера господарів.

1:1 – бойовий мир на «Лтаві».

Олег ДУБИНА (фото автора)

До теми: Анонс. «Ворскла» – «Іллічівець»: Павлов повертається в Полтаву

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter