У Полтаві початок опалювального сезону затягнувся через погоду

Новини
2 жовтня 2012 о 16:451107 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві початок опалювального сезону затягнувся через погоду
У Полтаві могли почати опалюваний сезон 1 жовтня, проте через теплу погоду він затягнувся на невизначений термін.  

Фото з сайту vkurse.uaФото з сайту vkurse.ua Аби у будинках полтавців з’явилось тепло, необхідно, щоб протягом трьох днів середньодобова температура не перевищувала +8 градусів.

Нагадуємо, що в Полтаві очікували, що опалювальний сезон розпочнеться раніше.

- Буквально вчора, 1 жовтня, провели нараду в Полтавській облдержадміністрації, де повідомили, що ми повністю готові до опалювального сезону, але необхідності такої немає, - розповів Олександр Циганок, керівник прес-служби «Полтаватеплооенерго». - Адже температура повітря нині занадто висока. Тому чекаємо до моменту, коли відбудеться зниження температури. Оскільки, згідно чинного законодавства, щоб почати опалювальний сезон потрібно, щоб  середньодобова температура протягом трьох днів була нижче 8 градусів. Тож єдина затримка - це температура повітря.

Також в «Полтаватеплооенерго» нагадали, що для того, щоб всім полтавцям увімкнули опалення, окрім погодних умов, необхідне і відповідне розпорядження міського голови (підставою для такого рішення є саме середньодобова температура до +8 ). І вже після розпорядження мера протягом трьох днів всі полтавці матимуть тепло в своїх оселях.

- Щодо соціальних об’єктів, таких як дитячі садки та лікарні, то там інша ситуація, - пояснив Олександр Циганок. - Якщо середньодобова температура буде лише трішки вища за +8, то для таких установ, аби з’явилось опалювання, достатньо лише звернутись з письмовою заявою на адресу підприємства.

Читайте також - Як працює єдина у Полтаві ЖЕО №2: список потрібних адрес та телефонів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter