У Полтаві чоловіки та жінки демонструють силу на двох чемпіонатах

Спорт
Ніна Король6 жовтня 2012 о 13:35878 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві чоловіки та жінки демонструють силу на двох чемпіонатах
Фото. Зараз у місті тривають чемпіоанти з пауерліфтингу та станової тяги, де спортсмени борються за місця на майбутній чемпіонат України.




Обидва заходи обласні, проводяться на базі аграрної академії. У пауерліфтингу нині складають одну дисципліну – жим лежачи.

А чемпіонати зі станової тяги у Полтаві вже багато років не проводили.


У спортзалі дуже пахне мазями, спортсмени розігрівають м’язи за допомогою спеціальних медпрепаратів, намащують себе. А також роблять кілька підходів , тренуються востаннєпред виходом на змагання.

Хтось налаштовується за допомгою музики, слухаючи її у навушниках, хтось слухаєнастанови тренера та відчуває його підтримку.



Чемпіонат із пауерліфтингу нині безекпіпіровочний. Як пояснила Наталя Куліненко, триразова чемпіонка України з жиму лежачи, безекіфпіровочний – означає без спеціальної сорочки. До речі, Наталя – срібна призерка України з бодібілдингу.


– У безекпіровочному спортсмен показує менші результати, адже немає додаткової допомоги сорочки, – говорить Наталя. – Зате немає і дискомфорту, коли намагаєшся покалсти штану на місце.

Сьогодні Наталя при вазі 52 кіло витиснула 87 кілограмів, тобто суперниць у неї не було – усі дівчата в абсолютному заліку  показали гірші результати. Як тренуються чемпіони, можна подивитись тут.

Переможці цих змагань стануть відомі пізніше, оскільки  чемпіонати іще  у розпалі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter