Діти на концерті збирали гроші для порятунку безпритульних тварин Полтави (фото)

Дозвілля
12 жовтня 2012 о 21:011647 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Діти на концерті збирали гроші для порятунку безпритульних тварин Полтави (фото)
У Полтаві на благодійному концерті збирали пожертви на лікування та стерилізацію безпритульних тварин.Сьогодні, 12 жовтня, у Полтаві відбувся благодійний концерт «Наши верные друзья, кот, собака, ты и я!».
На ньому збирали гроші для допомоги тваринам-безхатькам.

Вхідний квиток на концерт коштував 10 гривень – це був благодійний внесок від кожного глядача. А ще у залі стояла скринька для збору пожертв, куди гроші могли покласти усі охочі.

- 4 жовтня світ відзначає День захисту тварин. Так склалося, що в ці дні в Україні святкують День вчителя. Тому благодійний концерт ми влаштували сьогодні, аби зібрані кошти використати на порятунок братів наших менших, їх годування та лікування, - говорить організатор заходу Майя Матвєєва, керівник центру захисту живої природи «Юний європеєць».



Переважну більшість глядачів у залі скали учні полтавських шкіл, які разом з вчителями прийшли на концерт класами. Для публіки виступали колективи будинків культури міста та дитячих шкіл. Концерт також супроводжувався розповідями ведучих про тварин, їхню роль у житті людини та показами тематичних слайдів. Яку суму благодійних внесків вдалося зібрати, організатори концерту повідомлять незабаром.

До теми:

У Полтаві безпритульні тварини шукають господарів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter