Псевдосоцпрацівники виманили у 89-річної полтавки 35 тисяч гривень

Ситуація
12 жовтня 2012 о 13:37970 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту otherfilms.ruПід виглядом працівників соцслужб шахраї «обміняли» бабусі 35 тисяч гривень на порожні папірці.
Афера сталася днями у Київському районі Полтави. Тепер «валютчиків» розшукує міліція.

Шахраї вкотре скористалися довірливістю стареньких, говорять правоохоронці.

Читайте також - Дослідження: що хочуть дізнатися перед виборами новоспечені соцпрацівники, які ходять по квартирах

- До бабусі в квартиру близько полудня прийшли дві жінки, які представилися соціальними працівниками. Сказали пенсіонерці, що після Євро-2012 купюри гривні вже недійсні, тому вони ходять до пенсіонерів і допомагають обмінювати їх на нові. Запропонували жінці скласти гроші, які вона має, у пакет. Бабуся зібрала усі кошти, а шахрайки віддали їй пакет і сказали, що невдовзі повернуться за ним. Коли ж жінки пішли, старенька відкрила пакет і побачила, що замість 35 тисяч гривень у пакеті порожні папірці, - розповів Юрій Сулаєв, керівник прес-служби обласної міліції.

За словами Юрія Сулаєва, ошуканій жінці вдалося добре запам'ятати прикмети шахрайок, тому зараз їх розшукують правоохоронці. Однак навіть якщо їх і спіймають, аферистам загрожує не надто суворе покарання за Кримінальним кодексом –штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні робот на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк 3 років.

До теми:
В аптечному пункті полтавської лікарні «наживались» на хворих

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter