Чорногорія перемагає Україну. Селін грає всі 90 хвилин

Новини
Валентина Зайченко16 жовтня 2012 о 23:54693 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з primamedia.ruОстанній офіційний матч національної футбольної збірної в 2012 році завершився поразкою.

Після вояжу до Молдови українці вдома  приймали збірну Чорногорії. Поточний матч для нашої збірної був останнім в 2012 році. Андрій Баль прагнув на мажорній ноті закінчити своє перебування на посаді виконуючого обов'язки тренера збірної, однак йому не вдалося цього зробити.

Збірна України провела досить невиразний матч. Так, була значна територіальна перевага, однак в позитивний результат вона так і не перевтілилася. Для перемоги гостям з Балкан вистачило й одного влучного удару. Автором переможного м'яча став нападник південнокорейського "Сеулу" та національної збірної Чорногорії Деян Дамьянович.

Євген Селін відіграв вже звичні 90 хвилин, однак за цей час по справжньому запам'ятався лише порушенням правил проти Миодрага Джудовича на 78 хвилині, за що арбітр призначив 11-метровий в наші ворота. Ситуацію врятував голкіпер збірної України та донецького "Шахтаря" Андрій Пятов, який зумів впоратися з ударом Штефана Йоветича.

Україна - Чорногорія 0:1

Гол: Дамьянович, 45

Україна: Пятов, Бутко (Ярмоленко, 62), Кучер, Михалик, Селін, Ротань, Тимощук, Гусєв, Коноплянка, Селезньов (Назаренко, 82), Девіч (Зозуля, 52)

Чорногорія: М. Божович, Савич, Джудович, Баша, Йованович, Дрінчіч, Волков, Пековіч, Зверотіч (Новакович, 88), Йоветич (Вучинич, 86), Дамьянович (Вукчевич, 72)

Попередження: Пековіч, Зверотіч, Дрінчіч, М. Божович, Савич, Вучинич - Кучер, Гусєв

На 78-й хвилині Йоветич не реалізував пенальті (воротар)

Олег ДУБИНА

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter