Конкурсантки «Наталки Полтавки 2012» доводили різнобічність образу (фото)

Дозвілля
18 жовтня 2012 о 13:222922 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Конкурсантки «Наталки Полтавки 2012» доводили різнобічність образу (фото)
Учора, 17 жовтня, у міському Будинку культури обрали Наталку Полтавку 2012.
Сім полтавок змагались у чотирьох конкурсних епізодах. Цього року конкурсантки мали увійти в образи відомих світові жінок, аби довести, що всі їхні вади може мати героїня п’єси Івана Котляревського.

Учасниці розповіли, що до конкурсу готувалися з місяць

- Кожен конкурсний епізод мав свої складності під час підготовки,  - розповіла Юлія Паскевич, яка, до речі, й перемогла. - Але найважчим видався конкурс талантів. Адже потрібно було зібрати всю свою команду, яка мала допомогти. Всі ці організаційні моменти примусили понервувати.

«Катерина ІІ», «Афродита», «Попелюшка», «Клеопатра», «Амазонка», «Коко Шанель» та «Циганка – у таких ролях на початку конкурсу побачили дівчат члени журі та глядачі.

Згодом конкурсантки відповідали на відеопитання. Це був єдиний конкурс, в якому дівчата мали імпровізувати. Вони, зокрема, повинні були пояснити різницю між поняттями «стиль» та «мода» та чи послухались би вони матір, якби та відмовляли їх виходити заміж за їхнього обранця.



Претендентки на звання «Наталка Полтавка 2012» продемонстрували свої таланти: співали, танцювали, читали поезію. Багато оплесків отримала Марина Вісич, повітряна гімнастка.

Між конкурсними етапами глядачів веселили ведучі, камеді-дует «Не родственники», які після співу однієї з конкурсанток пожартували:

- У нашій країні легше попасти до Верховної ради, а ніж в ноти.

Після дефіле дівчат, члени журі пішли радитись, кому з конкурсанток який титул віддати.

У результаті:

«Наталкою Полтавкою 2012» та одночасно «Міс фото» стала конкурсантка під номером «4» Юлія Паскевич (студентка юракадемії).

2 місце та титул «Міс Глядацьких симпатій» отримала Марина Головко (номер «3», студентка аграрного коледжу);

3 місце та перемогу в номінації «Міс Досконалість» - Валерія Васільєва (номер «6», студентка аграрної академії);

«Міс Елегантністю» - Анжеліка Микитюк (номер «1», студентка аграрної академії);

«Міс Грацією» - Марина Вісич (номер «2», учениця школи №8);

«Міс Артистичність» - Катерина Крохмальна (номер «7», студентка педуніверситету);

«Міс Оригінальність» – Наталія Хорошун (номер «5», студентка педуніверситету ).

Полтавки отримали призи від спонсорів та по 1000 гривень від одного з громадських об’єднань. Зокрема, вони можуть півроку безкоштовно відвідувати один з розважальних закладів та рік купувати косметику відомого бренду за знижкою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter