Завтра у Полтаві не відкриють перинатальний центр, бо не приїде Віктор Янукович

Здоров'я
24 жовтня 2012 о 15:341647 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Обіцяне відкриття перинатального центру за програмою "Нове життя" переносять у Полтаві на невизначений термін. Фото Юлії Корж25 жовтня у Полтаві мали урочисто відкрити обласний перинатальний центр, який будували з травня 2012 року.
Анонсоване обласними чиновниками відкриття «лікарні майбутнього» так і не відбудеться, бо не зможе приїхати Президент України.

Перерізати червону стрічку на вході до закладу заздалегідь запросили у Полтаву главу держави Віктора Януковича, але він через зайнятість завтра прибути не зможе. Цю інформацію підтвердили в управління внутрішньої політики Полтавської облдержадміністрації.

Ще навесні за дату відкриття лікарні, де мами з групи високого ризику спостерігатимуться протягом вагітності і народжуватимуть, називали 1 жовтня, згодом презентацію закладу перенесли на 25 жовтня. Щотижня на нарадах та у ЗМІ відповідальні за будівництво звітували про темпи робіт та запевняли, що встигають виконати ремонт будівлі у заплановані терміни.

Тепер коли саме відкриють «лікарню майбутнього», на яку витратили близько 40 мільйонів гривень з обласного та державного бюджетів, взагалі невідомо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter