Полтавка круто змінила життя, завдяки пластичній хірургії та телешоу «Операція краса»

Новини
Ніна Король25 жовтня 2012 о 21:563396 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка круто змінила життя, завдяки пластичній хірургії та телешоу «Операція краса»
34-річна жінка стала щасливішою і впевненішою у собі, ставши учасницею  телепроекту «Операція краса».




Соня удома перед операцієюСоня удома перед операцією

Молодій жінці відкачали майже 16 літрів жиру, покращили форму підборіддя, виправили зір та асиметрію грудей, а головне – навчили любити себе.

Софія Істоміна колись мала інше ім’я – Людмила, вона випускниця Полтавського педуніверситету, до того ж моя однокурсниця. Тож я, як і інші мої однокурсниці, не йняла віри, що на екранах телевізорів свою історію розповідає саме наша знайома, чиясь подруга, з якою вчились пліч-о-пліч 5 років. Але поведінка, манери, голос і головне – зовнішність і ім’я, яке мала досі – нас не обманули перед нами колишня однокурсниця із Комсомольська.

Висока, довгонога,з кучерявим волоссям симпатична дівчина – хто б міг подумати, що не все так у неї насправді, як здається зовні.

Дівчина поставила собі діагноз: «Я невдаха!»

Так вона охрестила себе, маючи чимало комплексів і після того, як особисте життя її не вдавалось.

А остаточно зламав її упевненість фізичний недолік: одна грудь у неї 1 розміру, інша – майже 5. Те, що груди розвиваються неоднаково, дівчина помітила у підлітковому віці. Це весь час гальмувало її у стосунках із чоловіками.

Коли була на 8-му місяці вагітності, чоловік покинув її і пішов до іншої. Потім з’явився в житті наступний чоловік, та асиметрія грудей злякала його, як розповіла учасниця проекту «Операція краса». Це остаточно підірвало Сонину віру в себе, вона вважає, що саме цей фізичний недолік зламав її життя. А ще зізналась собі, що не любить себе, не подобається її щоки, ніс, вуха… – відображення, яке бачить у зеркалі.

Через це та основне – асиметрію грудей – організатори телепроекту та лікарі узялись протягом 2 місяців ліпити нову Соню.

Оперував полтавку найвідоміший пластичний хірург Іспанії Іван Маньєро, котрий робитьтисячу операцій на рік . Полтавка ці місяці жила за кордоном і працювали із нею медики, психологи, тренери. Жила вона на усамітненій віллі серед красивої природи.

Нині у Соні, яка працює на радіо, є 8-річний син Арсеній, вона недавно змінила своє ім’я та прізвище і зважилась змінити і зовнішність (хоча для мами вона й надалі залишається Людмилою).

– Сильніше ніж очікування зустрічі з лікарями, я чекала хіба що народження сина, – поділилась молода жінка. – Адже проект – єдина моя надія на нове життя.

Соня розповідає про те, що привело її на проект. Фото з відео на 1plus1.uaСоня розповідає про те, що привело її на проект. Фото з відео на 1plus1.ua

Але не зразу Соня зраділа після консультації лікаря: адже фахівець вивчав організм полтавки, чи можна відкачати жир їй і в чому причина зайвої ваги, усі інші особливості організму українки.

Соня не звикла до фізкультури, фізичних навантажень, їй важко долати випробування навіть під час дослідження організму.

Хтось позбувається жиру і комплексів завдяки пластичній хірургії, а інші троє полтавців трачають вагу на шоу «Зважені та щасливі».

Але лікарі зважились на оперативне втручання за кілька днів після усіх аналізів. Соні здалось, що ці дні стали вічністю в очікуванні результату: чи зможе вона колись вийти на пляж і плавати, чи зможе навчити сина триматись на воді, чи стане впевненішою завдяки цьому проекту.

Соня з лікарем Іваном Ман’єроСоня з лікарем Іваном Ман’єро

Нарешті Іван Маньєро готовий до операції. Соні після кількох операцій було не вельми добре, вона терпіла біль, їй давали знеболювальні ліки. Соня очікувала, що результата буде швидше, а болітиме не так сильно, але тіло після операцій нило і не давало навіть їсти: обід розтягувався на весь день.

А потім психолог учила любити власне тіло, адже груди уже однакові. Крізь сльози полтавка вирушила на пляж, не з першого разу вона таки зайшла у воду, та й то в парео.

А із забинтованим підборіддям і носом роздавати цукерки чоловікам в іспанському місті – хіба це легке випробування?

Та Соня після переконань психолога зважилась на це. Раніше ніколи б першою не підійшла до чоловіка, не те що в такому вигляді і з пропозицією вручити льодяник.

Соня задоволена результатом роботи над нею багатьох фахівців проекту.

Полтавці беруть участь в багатьох шоу, одного з них можна повернути після вильоту, проголосувавши.

Із 7 років вона носила окуляри. Без них не розрізняла облич людей, а нині бачить без лінз чи окулярів – їй виправили зір за допомогою лазерної корекції. ЇЇ фігура стала кращою, завдяки ліпосакції та тренуванням. Вуха, ніс, щоки, груди стали такими, про які дівчина мріяла.

Син та рідня раді, що нарешті соня сяє усмішкою і упевнена стала впевненіша в собі. Арсеній, найголовніша людина в житті Соні,  нарешті знає, що мама може навчити його плавати і побувати з ним на морі.

Так Соня виглядала, коли повернулась додому. Фото з відео 1plus1Так Соня виглядала, коли повернулась додому. Фото з відео 1plus1

Хоча інтерв’ю Соня Істоміна не дає – не хоче зайвої уваги. Вона нова, звуть її інакше і в неї нове життя – для цього вона змінила паспортні дані, зовнішність та ставлення до себе.

«Операція краса» – телепередача на 1+1, нині триває другий сезон. Завдяки цьому проекту українські жінки відрили в собі друге дихання, стали упевненими та налагоджують своє нове життя.

Соня усіх рідних і близьких вразила красою і фігуроюСоня усіх рідних і близьких вразила красою і фігурою

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter