У Полтаві кандидати у нардепи порушують закон - агітують у переддень виборів (фото)

Вибори 2012
Надія Труш27 жовтня 2012 о 17:191282 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві кандидати у нардепи порушують закон - агітують у переддень виборів (фото)
Попри заборону на передвиборчу агітацію, у Полтаві не всі кандидати дотрималися вимог закону.
Сьогодні в Україні так званий «день політичної тиші»: будь-які види передвиборчої агітації заборонені. «Коло» перевіряло, як проходить «день тиші» у місті. Для цього журналіст побувала у найбільш людних місцях Полтави. Проїхавши по кільцю та пройшовшись кількома не центральними вулицями міста, журналіст не знайшла бігбордів й сіті-лайтів із агітаційними матеріалами. Немає їх й у центрі міста. Однак у деякому громадському транспорті агітки все ж можна побачити. У кільцевому автобусі досі висить реклама із зображенням кандидатів у нардепи Макара та Залужного. Такого роду агітація заборонена у переддень виборівТакого роду агітація заборонена у переддень виборів До речі, журналісти «Кола» уже фіксували такі випадки раніше: у тролейбусах можна було побачити незаконну рекламу кандидатів у депутати. Не всі кандидати у депутати зняли свої агітаційні листівки й на вулиці, деякі з них можна побачити на стовпах разом із іншими оголошеннями.

Листівка з передвиборчою агітацією на вулиці Маршала БірюзоваЛистівка з передвиборчою агітацією на вулиці Маршала Бірюзова Нагадуємо, що працює гаряча лінія "Кола": повідомте про порушення та хід виборів журналісту. Читайте також: На Полтавщині зареєстровано 300 скарг на порушення виборчого процесу Довідка: які виявлені помилки в списках виборців дозволять проголосувати, а які - ні

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter