Партія регіонів у Полтаві заявляє, що вибори проходять без масових порушень

Новини
28 жовтня 2012 о 18:57808 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Голова обласного штабу Партії регіонів провів брифінг для журналістів і заявив, що вибори на Полтавщині проходять без фальсифікацій.Голова виборчого штабу обласного осередку партії Іван Момот встиг дати сьогодні прес-конференцію для журналістів.
На думку Івана Момота, сьогодні вибори на Полтавщині проходять спокійно і без масових фальсифікацій.

Цьому сприяє присутність на дільницях спостерігачів від партій, кандидатів у депутати та близько 40 іноземних спостерігачів по області. Загалом Іван Момот назвав парламентську кампанію 2012 року «не такою гострою, в'ялою та нецікавою».

-  Про якісь брудні технології я по Україні не чув. Тим паче, немає цього на Полтавщині, - говорить Іван Момот. – На кожній дільниці присутні спостерігачі від нашої політсили, ми фіксуємо порушення, які є на наш погляд. Десь залишився плакат якоїсь партії, але це не навмисні речі, - вважає голова обласного штабу «Партії регіонів».

Як заявили у обласному штабі, результати екзит-полів та дані про явку виборців після завершення голосування вони оприлюднять близько 21 години вечора. Перші підсумки волевиявлення полтавців будуть відомі сьогодні близько 24 години, коли почнуть надходити копії протоколів з дільниць. Проте у штабі розраховують на результати не гірші, ніж отримала ця політсила  на місцевих виборах 2010 року.

Також Іван Момот зазначив, що явка виборців цього року на Полтавщині невисока. Найактивніше роблять свій вибір жителі Лубенського та Лохвицького районів, значно повільніше люди йдуть на дільниці у Полтаві, що пояснюється  несприятливою погодою.

До речі, Партія регіонів та ВО «Батьківщина» - це 2 партії, які сьогодні влаштовували брифінги до моменту закриття виборчих дільниць. Решта політсил заявили, що зараз зосереджені на відслідковуванні ходу виборчого процесу. Своїми спостереженнями про сьогоднішній день з журналістами вони поділяться дещо пізніше.

До теми:

До кінця голосування – 4 години: відомий відсоток полтавців, які проголосували

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter