Полтавці з 8 ранку атакують виборчі дільниці (фото)

Вибори 2012
28 жовтня 2012 о 10:051140 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці з 8 ранку атакують виборчі дільниці (фото)
З 8 ранку полтавці прийшли на дільниці, щоб проголосувати.О 8 годині під ДВК № 531174, що у мікрорайоні Половки, вишикувалися черга з охочих проголосувати.
Переважно зібралися люди похилого віку. Але їм о 8.05 дверей ще не відчиняли.

Це викликало невдоволення серед натовпу.

- Ніколи не можуть вчасно розпочати. Ми на роботу поспішаємо, а нас затримують, - розмовляли між собою знайомі жінки.

-   Це навмисно робиться, щоб менше людей прийшло голосувати, - вигукували під дверима пенсіонери.

-   Ми прийшли раніше, бо далі будуть більші черги. Ми люди у віці, нам важко довго стояти. А проголосувати хочеться, це важливо. Але те, що ми бачимо зараз, - це нікуди не годиться, - говорить полтавка Парасковія Степанівна.



Понад 30 виборців впустили на дільницю, що у приміщенні бібліотеки-філіалу №7, близько 8.07 ранку. Їх одразу заспокоїли члени комісії, що виникли технічні проблеми.

- Замкнуло замок у сейфі, де зберігалися бюлетені. Тому виникла незначна затримка, - пояснив Яків Дем'янко, заступник голови комісії.

Виборці, які з самого ранку сумлінно прийшли виконати свій громадянський обов'язок, з паспортом першими почали отримувати бюлетені. Перед кабінками для голосування чекали по 2-3 осіб, щоб зайти. Однак вже о 8.30 на цій дільниці було майже порожньо.

-  Я живу тут поряд, рано прокинувся, тому прийшов раніше. Це жодним чином не пов'язане з якимись політичними переконаннями. На дільниці вільно, волевиявлення проходить швидше, ніж це було на виборах Президента, - говорить полтавець Антон о 8 годині 30 хвилин. – Багато людей у нашій країні просто розчарувалися у виборах. Тому, на мій погляд,  людей сьогодні прийде значно менше голосувати, ніж це було у попередні роки, - вважає він.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter