У Полтаві сталася ДТП за участі таксі, яке зникло з місця аварії (фото)

Фото
28 жовтня 2012 о 13:301305 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві сталася ДТП за участі таксі, яке зникло з місця аварії (фото)
У Полтаві на перехресті сталася ДТП за участі автомобіля "Мазда" і таксі.У Полтаві сьогодні, 28 жовтня, близько 10 ранку сталася ДТП на перехресті вулиць Фрунзе та Леніна.
Один із її учасників зник з місця аварії у невідомому напрямку. Обставини цієї події розповів свідок, який не забажав називати свого ім'я та прізвища.

- Автомобіль «Мазда» рухався у напрямку центра на зелене світло. На зустріч йому в бік вулиці Леніна їхало таксі зеленого кольору, яке намагалося проскочити і не пропустило «Мазду». Після зіткнення таксі навіть не зупинилося і швидко зникло з місця аварії. Ані номерів машини, її марки очевидці не встигли роздивитись і запам'ятати, - говорить чоловік.



Читайте також - Під Полтавою автомобіль збив велосипедиста, що не встиг зійти з дороги

За словами свідка, за кермом «Мазди» сиділа молода дівчина, поруч пасажир – її мама. Водій перебувала у шоковому стані, але значних ушкоджень не зазнала. А ось жінці знадобилася допомога медиків. Швидка одразу забрала потерпілу, бо вона від удару об скло розбила собі голову.

Також, за словами чоловіка, камери на цьому перехресті момент зіткнення автівок не зафіксували, бо не працювали. Це повідомили інспектори ДАІ, що приїхали на місце аварії.

Тому в постраждалих людей, що сиділи в автомобілі «Мазда», уся надія на водіїв та перехожих, які теж могли стати свідками цієї ДТП. Полтавці, яким щось відомо про цей випадок, можуть зателефонувати за номером (0532) 59-07-25 (черговий ДАІ) або 102.

До теми:

У Полтаві в ДТП постраждали двоє пішоходів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter