З'явився сайт, що допоможе полтавцям, які шукають шлях додому

Авто
Олег Дубина30 жовтня 2012 о 16:191404 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З'явився сайт, що допоможе полтавцям, які шукають шлях додому
Сайт допоможе полтавцям в пошуку оптимального маршруту, виду міського транспорту тощо.


Скриншот зі сайту EasyWay Скриншот зі сайту EasyWay

EasyWay - віртуальний безкоштовний інструмент, який може допомогти тим, хто  заблукав чи просто шукає потрібний шлях.

Сервіс в будь-який час доби надає інформацію про усі маршрути та зупинки міського транспорту в найбільших містах України. Віднедавна цей список поповнила Полтава.

На самому сайті розміщено карти України, на які нанесені всі актуальні на момент перегляду шляхи та зупинки міського транспорту.  Самі карти працюють на основі аналогічних засобів російської системи Яндекс. Працює "віджет- система", яку можна інтегрувати в будь-який сайт.

Окрім ПК  EasyWay може працювати і на смартфонах ("мобільний додаток").
- На сьогодні EasyWay має найбільшу та найактуальнішу базу даних громадського транспорту України з тих, що коли-небудь створювалась, - говорить Іван Шерстюк, керівник технічного відділу EasyWay. - Ми кожного дня працюємо над актуалізацією інформації, в чому нам допомагають користувачі, коментуючи маршрути, якими вони користуються кожного дня. Створювати проект ми почали 1,5 роки тому. Планували запустити сервіс на Евро-2012. Захопились ідеєю та продовжуємо постійно її розвивати. До речі, окрім запуску карти Полтави сьогодні ми оновили алгоритм пошуку. Відтепер він працює на 20-50% швидше в залежності від складності.
Також представник з EasyWay додав, що  команда сайту все робить власним коштом, не має інвесторів чи допомоги від держави.


Сам сервіс розташований за адресою http://www.eway.in.ua/ua/cities/poltava

До теми: Полтавський експеримент: Як швидше пересуватися містом – велосипед, автомобіль чи пішки?

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter