Почесний президент "Ворскли" в черговий раз обраний народним депутатом України

Вибори 2012
Олег Дубина31 жовтня 2012 о 10:421319 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Почесний президент "Ворскли" в черговий раз обраний народним депутатом України
Костянтин Жеваго (фото - kremenchug.ua)За підсумками виборів в одномандатному виборчому окрузі № 150 переконливу перемогу здобув самовисуванець  Костянтин Жеваго.
Вчора Центральна виборча комісія України оприлюднила підсумкові результати виборів на одномандатному виборчому окрузі №150, який включає місто Комсомольськ, частину Автозаводського району міста Кременчука (виборчі дільниці № 531086 – 531098), Глобинський та Кременчуцькі райони.

Опрацьовано 100% протоколів. За підсумками голосування перемогу святкував самовисуванець Костянтин Жеваго, який отримав 61,2 % голосів виборців. На другому місці опинилася Ганна Капустян (самовисування), яка набрала 12,11 % голосів виборців.

Підсумкові результати Підсумкові результати

До речі, округ № 150 - єдиний в області, на якому більшість голосів набрала Партія регіонів.

Довідка:

Костянтин Валентинович Жеваго - український бізнесмен та політик.

Народився 7 січня 1974 року в російському селищі Іультин Магаданської області.

Заступник голови ради ВАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат» та член наглядової ради ВАТ «Укрнафта». Визнаний журналом Forbes наймолодшим мільярдером в Європі, який зробив свій статок сам.

Його банк «Фінанси і Кредит» входить в TOP-10 найбільших українських банків з сотнями філій по Україні. Він контролює розвинені і успішні підприємства в гірничорудній і металургійній галузях, суднобудуванні та машинобудуванні, у виробництві великовантажних автомобілів, фармакології та харчопромі в Україні, а також в країнах Західної Європи та Середньої Азії.

Володіє футбольною командою Прем'єр - ліги України «Ворскла» (Полтава).

Народний депутат України 3-6 скликань.

До речі, вчора у ЦВК оголосили, що в Полтавській області підраховані 100% голосів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter