У Полтаві не розминулись дві вантажівки: одне авто віднесло на «Шкоду» (фото)

Фото
1 листопада 2012 о 13:051102 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві не розминулись дві вантажівки: одне авто віднесло на «Шкоду»  (фото)
Під час автопригоди по вулиці Сінній зіткнулись «МАН» та «Камаз».
Один з транспортних засобів відлетів на «Шкоду Октавія». Під час ДТП ніхто не постраждав. 



- Автопригода сталась учора, 31 жовтня, близько 13 години по вулиці Сінній, - повідомили у прес-службі УДАІ Полтавської області. – Від вулиці Остапа Вишні в напрямку вулиці Фрунзе рухався автомобіль «Камаз» під керуванням 26-річного водія, мешканця села Супрунівки. У районі електроопори № 2 по вулиці Сінній вантажівка раптом виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася теж з автомобілем «Ман», що був з напівпричепом. Останнім керував 49-річний полтавець, який рухався в зустрічному напрямку.

Хоча водій «Мана», побачивши небезпечний маневр «Камаза», зупинився, зіткнення уникнути не вдалося. А після удару «Ман» з напівпричепом відкинуло назад на автомобіль  «Шкода Октавія», що рухався позаду. Водій легковика - 34-річний полтавець.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження.

На винуватця аварії працівники ДАІ склали адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху та скоєння ДТП (стаття 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Чоловікові доведеться сплатити штраф у розмірі від 340 до 425 гривень, або походити півроку пішки, а то і цілий рік.

Д речі, учора, 31 жовтня, у Полтаві легковик та інкасаторська машина заблокували дорогу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter