Дублери "Ворскли" несподівано зіграли внічию з "Арсеналом"

Новини
Олег Дубина3 листопада 2012 о 17:34705 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - офіційний сайт ФК "Ворскла"В матчі дублюючих складів полтавської та київської команд глядачі забитих м'ячів не побачили.
«Ворскла» (Полтава) - «Арсенал» (Київ) - 0:0

Українська Прем'єр - ліга.Чемпіонат молодіжних складів. 3 листопада. 2012 року. Полтава. Стадіон «Лтава». +7. 150 глядачів.

«Ворскла»: Непогодов, Радченко, Пєсков, Западня, Чичиков, Кравченко (Ічанський, 46) Шмиголь, Ченбай, Курелех, Панов (Кругляк, 46), Павлик (Яременко, 82).

Запасні: Бурдейний, Томенко, Поп, Хоменко.

Тренер - Володимир Прокопіненко.

«Арсенал»: Сарнавський, Головко, Кушніренко, Вечурко, Новиков (Чорномаз, 62), Гулордава (Шваб, 58), Бухал (Марченко, 79), Шабанов, Чередниченко (Бондаренко, 90 +1) Притиковський, Філіппов (Каркошкін, 90 +2).

Запасні: Копаліані, Панченко.

Тренер - Андрій Анненков.

Напередодні гри букмекери в один голос заявляли, що господарі поля впевнено переможуть суперників зі столиці. Однак насправді все вийшло по іншому.

В першому тайму глядачі, які незважаючи на прохолодну погоду прийшли подивитися на гру, відверто сумували. Боротьба в основному тривала в центрі поля, де футболісти в більшості боролися за верхові м'ячі. В обох команд були активні фланги, однак жодного моменту створено не було.

В другій 45-хвилинці футболісти нарешті по справжньому забігали. На початку тайму гості мали реальний шанс відкрити рахунок в зустрічі, однак Чередниченко з вигідної позиції пробив неточно. Полтавчани відповіли на це ударом Пескова - поряд зі стійкою воріт.

На останніх хвилинах "зелено-білі" організували фінальний штурм воріт Сарнавського, однак рахунок матчу так і не змінився.

До речі,  минулу домашню гру дублери "Ворскли" виграли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter