Московський театр ляльок у Полтаві: казка про добро і чисте серце

Дозвілля
Ольга Матвієнко3 листопада 2012 о 18:351590 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Московський театр ляльок у Полтаві: казка про добро і чисте серце
Московський обласний театр ляльок вперше приїхав до Полтави і привіз унікальну постановку
- казку "Сестриця Альонушка і братець Іванушка". За словами акторів театру, казка доступною мовою розповідає про добро, чисте серце і чисту душу.

П`єсу за мотивами російських народних казок показують в Полтаві вже другий день. Таких казок на сцені Полтавського лялькового театру ще не ставили і полтавські актори вбачають в цьому можливість навчитися новому.

- Особливість цієї казки найперше в музичному оформленні. Музичний режисер Ірина Шеламова віднайшла та відродила старі російські народні пісні, які давно забули. Крім того, це єдиний спектакль театру, в якому грають шарнірні ляльки. Вони майже все можуть самі: стояти, триматися рівно, -  розповіла Анастасія Ігнатенко, артистка-лялькар Московського театру.

Так чи інакше, маленькі глядачі були в захваті від Альонушки, її братика Іванушки, Відьми, Світлого Князя та інших героїв казки.



До теми - Відомий у Європі Сербський режисер поставив п`єсу в Полтавському ляльковому театрі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter