Громов знову приносить перемогу: Ворскла - Арсенал 1:0 (+ фото та відео)

Новини
Олег Дубина4 листопада 2012 о 22:23999 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Громов знову приносить перемогу: Ворскла - Арсенал 1:0 (+ фото та відео)
Фото - Олег Дубина«Ворскла» (Полтава) — «Арсенал» (Київ) 1:0
14-й тур української Прем'єр — ліги.

4 листопада. 16:00. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського. 3 000 глядачів.  +11°С. Оцінка поля  -  3

Головний арбітр — Анатолій Абдула (Харків)

Асистенти - І. Альохін (Сімферополь) та А.Єремєєв (Миколаїв)

4-й арбітр - Д. Бондаренко (Одеса)

Інспектор ФФУ - В. Попович (Закарпатська обл.)

Гол: Громов (71)

"Ворскла": Долганський, Ткачук, Даллку, Чеснаков, Селін, Сапай, Краснопьоров, Маркоскі (Скляр, 62), Кривошеєнко (Буднік, 74), Безус (Пєсков, 86), Громов

Запасні: Казаков, Вовкодав, Єременко, Курелєх

В.о. тренера - Сергій Свистун

"Арсенал": Паньків, Леандро, Гітченко, Польовий, Сантос, Валяєв, Флореску, Кобахідзе, Адійя (Міколюнас, 77), Ковпак (Гоменюк, 70), Шацьких

Головний тренер - Леонід Кучук

Попередження: Краснопьоров (26), Сапай (47),  Скляр (90+2) - Гітченко (39), Леандро (56), Польовий (85)

Після вильоту з Кубка полтавська "Ворскла" зуміла зібрати сили в кулак та добути дуже непросту перемогу.



Обидві команди підійшли до даного матчу з 4-матчевою безпрограшною серією кожна. Звісно, жодний з клубів не мав бажання її переривати, тому очікувався безкомпромісний та цікавий матч.

Напередодні гри київська команда з пригодами дісталася до Полтави. Через проблеми з полтавським аеропортом (туман) та автобусом (загруз в багні) столичні футболісти дісталися до столиці Полтавщини лише о другій годині ночі. Довга дорога не могла не вплинути на фізичний стан гравців, однак знаючи бойовий характер "канонірів" не виникало жодних сумнівів в тому, що вони будуть до кінця боротися за очки з полтавцями.

Команди підійшли до гри з відчутними втратами. У "Ворскли" через дискваліфікацію не зміг зіграти Матвеєв (його замінив Ткачук), а у київської команди були відсутні Симоненко (травма) та Матуку (дискваліфікація).

Незважаючи на важке поле полтавського стадіону, команди жваво розпочали звітний матч. Починаючи з третьої хвилини гості почали пристрілюватися до воріт Долганського. Кобахідзе тричі загрожував воротарським володінням полтавців, однак м'ячі летіли повз ворота.

Господарі не поспішали йти в атаку, однак почали потроху підключати фланги. На 14 хвилині Селін навісив у штрафну, м'яч у боротьбі в повітрі відлетів до Громова, який ударом в падінні влучив в поперечину. В наступній атаці молодий півзахисник "зелено-білих" вийшов на побачення віч-на-віч з голкіпером "Арсеналу", проте Паньків встиг накрити м'яч.

В проміжку між 25 та 28 хвилинами команди обмінялися небезпечними ударами. Спочатку Шацьких метрів з 25 перевірив реакцію Долганського - м'яч без над зусиль опинився в руках воротаря  "Ворскли". Через дві хвилини Безус спробував перекинути кіпера "Арсеналу" - Паньків прочитав епізод.

До закінчення першої 45-хвилинки гості створили ще один небезпечний момент. Польовий вистрілив метрів з 25-ти - Долганський перевів м'яч на кутовий.

В другому таймі команди довго не могли  перейти центральну частину поля. Стан газону бажав кращого, хоча й слід визнати, що його якість все таки була кращою за те болото, яке вболівальники могли побачити в середу. "Арсенал" спробував перехопити ініціативу в матчі (і їм це практично вдалося), однак навіть однієї помилки в обороні гостей вистачило "Ворсклі" для того, щоб перемогти.

На 71 хвилині чергова атака "зелено-білих" завершилася забитим м'ячем.  Після навісу з флангу Чеснаков, який чомусь залишився без опіки оборонців київлян, пробив по воротам гостей. Паньків відбив м'яч перед собою, але Артем Громов, який опинився вчасно в потрібному місці та потрібний час, відправив футбольний снаряд вже в порожні ворота - 1:0.

Гості спробували врятувати матч, однак їхні атаки в підсумку закінчувалися безрезультатно.

1:0 - Артем Громов та "Ворскла" дарують радість рідним вболівальникам перед початком нового робочого тижня.

Артем Громов (гравець "Ворскли"):

- Ми всі разом сьогодні перемогли. Ви бачили, яке сьогодні поле було. Ми нещодавно тут грали кубковий матч з "Таврією". Тоді газон був ще гіршим. Втома накопилася просто неймовірна. Ми не змогли повністю виконати установку на цей матч, але, як зазвичай кажуть у таких випадках, рахунок на табло. І сьогодні він на нашу користь. Я хотів би подякувати хлопцям, які посприяли тому, щоб я відзначився забитим голом у цій грі. Вітаю всіх наших уболівальників з перемогою!

Післяматчева прес-конференція



Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter