У Полтаві міліція знайшла крадія постільної білизни

Новини
7 листопада 2012 о 11:50846 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту news.if.ua У Полтаві правоохоронці затримали непрацюючого чоловіка, який заробляв на життя крадіжками.
26 жовтня 36-річний чоловік виніс із приміщення виставкової зали одного з полтавських підприємств 5 комплектів досить дорогої постільної білизни та слюсарний інструмент, які одразу продав. Злодія днями затримали дільничні інспектори Київського районного відділу міліції міста.

Читайте також - Полтавка, щоб купити алкоголь, пограбувала фітнес-клуб

- Підозрюваний стверджував, що скоїв крадіжку вперше. Однак все вказувало на те, що людина цим займалася «професійно». Адже крадій непомітно виніс речі із залу, де було багато людей. Тому в ході перевірок за відбитками пальців чоловіка міліція встановила, що він причетний до іншого злочину. У червні місяці цього року полтавець через відчинене вікно кабінету на першому поверсі однієї з державних установ Полтави виніс жіночу сумочку, - розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області.

Також міліціонери перевіряють особу підозрюваного на можливу причетність до інших злочинів. Зараз Київський районний відділ міліції міста Полтави вирішує питання про порушення відносно затриманого одразу двох кримінальних справ за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Крадія за скоєне можуть заарештувати строком від 3 до 6 місяців, або покарати обмеженням чи позбавлення волі на термін до 5 років. До теми: Двоє полтавців, погрожуючи побити, пограбували неповнолітнього