У Полтаві визначили, де навчаються найрозумніші студенти (фото)

Новини
7 листопада 2012 о 21:251976 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві визначили, де навчаються найрозумніші студенти (фото)
У Полтаві студенти вишів міста боролися за пермогу в турнірі з брейн-рингу.У Полтаві сьогодні, 7 листопада, відбувся турнір з брейн-рингу серед 15 команд полтавських вишів.
Кубок переможців та звання інтелектуалів отримали студенти Української медичної стоматологічної академії. Вони у фіналі перемогли команду педагогів з рахунком 3:2. На 3 місці опинилися представники Аграрної академії.

Цьогорічні тріумфатори задоволені самою грою та її результатом.

-Більшість питань були дійсно цікавими та добре складеними. Найбільше запам'яталося останнє про честь, адже воно коштувало нам найбільше нервів. Суперник, вочевидь, теж знав правильну відповідь, та ми швидше натиснули на кнопку, - поділився враженнями від перемоги студент УМСА Сергій, капітан команди-переможиці.



Визначення кращих у інтелектуальній битві тривало 3,5 години

Загалом турнір з брейн-рингу складався з 2 відбіркових кіл, півфіналу та фіналу. Гравці усіх команд мали по 20 секунд на роздуми над кожним завданням, які стосувалися знань з літератури, моди, спорту, історії, географії та ін. Якщо команда-учасник не могла дати правильну відповідь, це право переходило глядачам у залі. Для пошуку потрібної інформації публіці, що не сиділа за ігровими столами, дозволялося використовувати Інтернет. За правильні відповіді ці знавці отримували як винагороду шоколадки.

По закінченню розумової битви  усіх учасників змагання нагородили подарунками від партнерів та організаторів. Не обійшлося під час гри і без згадки про спонсорів. Наприклад, відповіді на кілька запитань конкурсу містили слова «гамбургер», «метрополітен», «подіум» (назви місця, де проходив турнір) та Мамай. До речі, сам мер Полтави Олександр Мамай та лідери ГО «Наш Дім-Полтава», яке теж за словами ведучої підтримувало цей захід, на нього не прийшли. Не було від них і спеціальних презентів – грошових премій чи інших цінних дарунків.

Цьогорічний турнір з брейн-рингу підтримала громадська організація Полтавський обласний клуб інтелектуальної творчості "ЩО? ДЕ? КОЛИ?", який підготував запитання гравцям турніру та забезпечив технічну сторону заходу. Співорганізатором виступило управління у справах сім`ї, молоді та спорту, що займалося пошуком спонсорів та подбало про місце проведення гри.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter