З понеділка у Полтаві ДАІ перевірятиме водіїв авто та пішоходів

Новини
11 листопада 2012 о 10:001590 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту autosvit.com.uaЗ 12 по 18 листопада в країні триватиме Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху.
Головна його мета – зменшення кількості правопорушень на дорогах України. Полтава серед інших міст також має приєднатись до цієї акції.

Упродовж тижня інспектори ДАІ «полюватимуть» на водіїв, які порушують правила особистої безпеки та поведінки на дорогах: розмовляють по телефону, перебуваючи за кермом авто, не користуються пасами безпеки, мотошоломами, ігнорують пішоходів. Перевірятиме ДАІ і те, як поводять себе пішоходи: чи перебігають вони дорогу, де заманеться, або ж користуються підземними переходами та «зебрами».

Читайте також - Полтавців висадили з маршрутки через нетверезого водія

Гасло Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху в 2012 році – «Безпека на дорогах залежить від кожного!». До речі, ця акція під егідою ООН в Україні пройде вже втретє.

- Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога – головні складові безпечної та комфортної участі в дорожньому русі, - говориться на офіційному сайті МВС України.

Завершиться цьогорічний тиждень безпеки 18 листопада, коли в Україні відзначатимуть Всесвітній день пам’яті жертв, загиблих у ДТП. Усі охочі зможуть стати добровільними донорами та здати кров для тих, хто постраждав у результаті ДТП.

До теми:

ДТП у Полтаві: водій «Фольксвагену» збив пенсіонерку-велосипедистку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter