Репер з Полтави Артем Лоїк переміг у кулінарній битві Павла Зіброва (відео)

Новини
12 листопада 2012 о 00:351359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту vk.comПолтавець Артем Лоїк став учасником пост-шоу програми «Майстер Шеф» каналу СТБ.
Йому компанію в ефірі склав співак Павло Зібров. Кулінарне змагання між цими суперниками ведучі шоу охрестили «битвою між молодістю та досвідом».

Читайте також - «Зважені та щасливі» позбулись полтавки, але запросили Артема Лоїка

Артем Лоїк та Павло Зібров мали приготувати однакову страву – філе атлантичного лосося з соусом та паніровкою кунжуту. Як зізнався полтавський репер, кулінарного досвіду у нього бракує, адже готує він дуже рідко. Натомість Павло Зібров був впевнений у власних силах, бо полюбляє готувати рідним щось смачненьке.

Поки кипіла робота на кухні, учасники програми встигали поспілкуватися з її ведучими – шеф-поваром Ектором Хіменесом Браво та Дмитром Танковичем. Артем Лоїк дав імпровізований майстер-клас Ектору з читання репу, а потім заспівав дуетом з Павлом Зібровим.

Така активність полтавця не відбилася на якості приготованої ним страви. Кулінарну майстерність обох «поварів» оцінювало журі, яке складалося з 3 учасників 2 сезону шоу «Майстер Шеф». Рішенням 2 суддів перемога дісталася полтавцю Артему Лоїку – на думку цих дегустаторів, він краще впорався з поставленим завданням і більш вдало презентував власну страву, аніж Павло Зібров.

Відео кулінарного двобою полтавця Артема Лоїка з Павлом Зібровим Ви можете переглянути, починаючи з 2:30:20 одинадцятого випуску шоу «Майстер Шеф».


До теми:
Полтавець проходить перевиховання у реаліті-шоу каналу 1+1 «Джентльменський набір» (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter