Полтавців на благодійному балу вчили класичних танців

Новини
14 листопада 2012 о 09:551303 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців на благодійному балу вчили класичних танців
Справжній майстер-клас класичних для балу танців влаштували полтавським студентам.


балбал

У дискотечно - виставковій залі міського будинку культури з нагоди Міжнародного дня студента відбувся VI благодійний студентський бал «Допомогти так легко».



На ньому молодь мала змогу не лише кружляти у  вальсі, а й розучити та спробувати мазурку й полонез. Майстер-класи, які започаткували минулоріч, склали цього разу основну частину балу.



Якщо раніше в Полтаві були віденські бали,  в стилі пушкінських поем, цьогоріч обрали тему придворної казки. Ведучі заходу були  в ролі  справжніх господарів та розпорядителів балу.

Обов’язковою умовою балу для усіх запрошених став дрес-код.

- Дівчата повинні мати певні сукні. Не дозволяється тут бути в спортивному одязі, джинсах. Чоловіки повинні також мати, якщо не фрак, то елегантний чоловічий костюм, - розповіла начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Ромас.

Не обійшлося на балу і без фуршету. Молоді запропонували фрукти, бутерброди, солодощі, соки та трішечки шампанського.

А гостів розважали танцювальні колективи «Міленіум», «Грація», «Фестиваль», виконавці Женя Тарайкович та Стас Деркач.

На балу весь вечір працювала  «Пошта кохання». За її допомогою можна було не лише освідчитися дамі, а й запросити її на вальс. А чоловік на ходулях роздавав чарівним дівчатам паперові троянди з цукерками.

Нагадаємо,  бал «Допомогти так легко» є благодійним, щоб зібрати гроші на лікування 4-річного полтавця.

Щоб потрапити на бал,  потрібно було придбати запрошення за 30 грн. Ці гроші й стали благодійним внеском на лікування Дениса Зварича. Збирали кошти також під час самого балу та у полтавських вишах упродовж тижня напередодні заходу.

За словами Олени Ромас, на порятунок життя дитини планують зібрати близько 28-30 тисяч гривень. Остаточну ж суму організатори балу планують підрахувати сьогодні.

До теми: У Полтаві проведуть благодійний студентський бал

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter