Полтавця вигнали зі «Школи джентльменів», бо розпускав руки (відео)

Новини
16 листопада 2012 о 17:471319 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Полтавець протримався лише 2 тижнів у реаліті-шоу «Джентльменський набір» і покинув проект. Фото з сайту www.1plus1.ua21-річний Артем Риженко з Полтавщини покинув реаліті-шоу «Джентльменський набір» каналу «1+1».
Хлопець так і не зумів приборкати свій норовливий характер і влаштував бійку з іншим учнем «Школи джентльменів». За це і поплатився, вибувши з проекту.

Після посвяти в учні «Школи джентльменів» вихованці в перший тиждень свого перебування у стінах закладу опановували східні бойові мистецтва, гру на музичних інструментах та танцювальні рухи. А ще тренували дикцію, фізичну витривалість та проходили випробування званою вечерею: в будинок, де оселилися хлопці, завітав дипломат та екс-міністр закордонних справ України Анатолій Зленко на світську бесіду.

Однак не все у навчанні проходило гладко. Дехто з вихованців «Школи» не міг позбутися шкідливих звичок, періодично між учнями спалахували сварки. Артем Риженко з міста Лубни не стримав власних емоцій і проявив агресію по відношенню до Сергія Пишуна з Києва. Артем не знайшов спільної мови зі своїм опонентом і пустив у хід кулаки.

Таку поведінку полтавця не пробачили викладачі «Школи». Їх рішенням Артема повернули додому. Цей вердикт суддів визнали справедливим інші учасники реаліті-шоу, бо полтавець не раз проявляв грубість. Проте Артем не хотів покидати стіни «Школи джентльменів», адже так і не використав свій шанс змінити життя на краще і шкодував про це.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter