Програму «Дурнєв+1» у Полтаві не зняли, але сам скандальний Дурнєв таки приїхав: фото

Фото
Дар 039 я Розумняк26 листопада 2012 о 13:063373 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Програму «Дурнєв+1» у Полтаві не зняли, але сам скандальний Дурнєв таки приїхав: фото
Дурнєв дозволяв сфотографуватися з собою лише після особливого ритуалу – автографу на грудяхДеякі полтавці розчаровані, що зйомок програми так і не відбулося, інші ж – раділи і фанатіли тільки від того, що  просто приїхав до Полтави.


Скандальні журналісти Олексій  та Даша Ши мали знімати у Полтаві черговий випуск своєї програми на телеканалі «ТЕТ» в НК «Спайдері» та відіграти дискотеку. Але Олексій був один  – лише в якості діджея. За його словами, Даша та оператор не змогли приїхати через термінові справи у Києві.

В Інтернеті точилися суперечки з приводу того, що приїзд Дурнєва співпав якраз із Днем пам’яті жертв голодоморів і не годиться розважатися й танцювати у такий день. Адже програма «Дурнєв+1» – альтернативні світські хроніки, які засуджують несмак та моду у гумористичній та  саркастичній манері. На що організатор заходу Кирил Безверхий відповів:

– Ми розуміємо, що в цей день не можна сміятися і веселитися, але по факту Олексій буде виступати після дванадцятої ночі, а це вже 25 листопада.

В клубі зібралось більше 300 чоловік, більшість, звісно, дівчата. Також багато хто із присутніх чекав зйомок саме антигламурного репортажу із НК «Спайдер». Ще у відеозапрошенні на вечірку Льоша натякнув, що полтавський нічний клуб дуже підходить для його програми. Деякі полтавці хотіли довести, що це не так й посміятися над самим ведучим, але пішли розчаровані:

– Обіцяли одне, а отримали – інше. Я чекав зйомок, хотів потролити Дурнєва, але не вийшло. Можливо він просто злякався нашої публіки? У будь-якому випадку мені не цікава його музика  і я йду, - прокоментував Андрій, відвідувач клубу.



Олексій відіграв близько півтори години. Це були абсолютно нові для Полтави треки та вже перевірені хіти. І хоч більшість очікувала дабстеп у виконанні Дурнєва, Олексій обійшовся лише легким електро. Хочеться відзначити, що у порівнянні з іншими діджеями, Льоша досить активно грав сет – танці за пультом та емоційна міміка ще більше підігрівали публіку. Яка, до речі, і без того була в повному екстазі. У кінці виступу Дурнєв подякував усім присутнім, навіть згадав про наш футбольний клуб:

- Ворскла – Чемпіон України! – закричав він у мікрофон. На що фанатки відповіли йому:

- Я люблю тебя , Льоша Дурнєв.

Після цього, він ледь пробився через натовп дівчат до гримерної. Всіх бажаючих сфотографуватися пускали до зірки по одному. У Олексія є дивний ритуал, він фотографується лише після того, як розписується маркером на декольте. Не всі дівчата були готові до таких жертв, але більшість погоджувалась залюбки – не кожного ж дня приїжджає Олексій Дурнєв  – найнеприємніший ведучий телепростору та кумир багатотисячної армії шанувальниць.

На сайті Колорама шукайте інтерв’ю з Олексієм Дурнєвим

До речі, нещодавно у Полтаві знімали кулінарне телешоу "На ножах"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter