Дитячу обласну лікарню у Полтаві реорганізують, але не закриють

Новини
5 грудня 2012 о 14:171757 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дитячу обласну лікарню у Полтаві реорганізують, але не закриють
У ЗМІ з’явилася інформація, що обласну дитячу клінічну лікарню у Полтаві закриють.


фото з сайту dokl.poltava.uaфото з сайту dokl.poltava.ua

Проте у самому медичному закладі заспокоюють: обласна дитяча лікарня була, є і буде. Залишиться вона як і раніше за адресою вул. Шевченка,34.

Читайте також: У Полтаві ремонтують міське травматологічне відділення

- Не вірте чуткам. Медичний заклад третього рівня скорочений не може бути, - говорить Наталія Кінаш, головний лікар Обласної дитячої клінічної лікарні.

Як пояснила Наталія Кінаш, обласна дитяча лікарня буде реорганізована. Дільничне педіатричне відділення, яке зараз на базі лікарні, розмежують з поліклінічним та передадуть його на баланс міста. Медичне відділення первинної та третинної ланки "роз'їдуться".

Наразі вирішують, куди переселять відділення первинної ланки. Місце для лікарів-педіатрів, які приймали маленьких полтавців, шукають у інших лікувальних закладах міста. Остаточного ж рішення про передачу на баланс міста педіатричного відділення поки не було.

Таким чином вирішать й матеріальне питання, оскільки дільнична педіатрична мережа на первинному тапі надання допомоги має фінансуватися з міського бюджету:

- Це нецільове використання бюджетних коштів області, - говорить Наталія Кінаш.

До теми:  У Полтаві через стару каналізацію заливає вулиці і приміщення – вода зайшла вже й в дитячу лікарню

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter